Palvelut

Elokunto auttaa kehittämään voimaa, tasapainoa ja liiketaitoa sähköisten liikuntapalvelujen avulla

Ovatko voimat alkaneet hiipumaan tai liikkumisesta tullut epävakaata ja kankeaa? Elokunto on kehittänyt kaksi sähköistä liikuntapalvelua, Aktiiviliikkujan ja Ikiliikkujan, jotka on suunniteltu ikääntyvän kehon tarpeet huomioiden. Palvelut on saatavana jatkuvina sekä kiinteinä paketteina. Esittelemme palvelut, palvelupaketit sekä niiden sisällöt tällä sivulla.

vahva seniori

Miksi lähtisit Elokunnon matkaan?

Elokunnon sähköiset liikuntapalvelut ja sen harjoitukset on suunniteltu ikääntyvän kehon erilaisiin tarpeisiin. Kaikki harjoitusohjelmamme on suunniteltu yhteistyössä senioriliikuntaan erikoistuneen valmentajan sekä fysioterapeuttien kanssa. Elokunnon kunto-ohjelmat sekä kaikki muu palvelutasoihin kuuluva sisältö tulee helposti saatavillesi Elokunto-sovellukseen.

Ymmärrämme erilaisia kehoja

Ikääntyminen muuttaa kehoamme tahtomattamme. Vauhti hidastuu, voimat eivät riitä enää entiseen malliin sekä nivelet tuntuvat jäykemmiltä. Ikääntyneen ihmisen keho on saattanut nähdä elämänsä aikana jo paljon. Sairastumisia, loukkaantumisia ja toimimattomuutta. Lihaskato on vähentänyt lihasmassaamme ja tekee itselle tärkeiden asioiden tekemisen entistä hankalammaksi. Kehomme kulkee mukanamme läpi elämämme, ja siksi Elokunto-tiimi haluaa, että juuri sinun kehosi voi liikkua sille sopivalla tavalla ja säilyttää toimintakunnon hyvällä tasolla.

Elokunnon sähköiset liikuntapalvelut

Valittavanasi on kaksi erilaista palvelutasoa, joista toinen (Aktiiviliikkuja) koostuu yleisemmistä liikuntaohjeista erilaisine variaatioineen ja toinen (Ikiliikkuja) sisältää yksilöllisesti räätälöidyn kunto-ohjelman lisämausteineen.

AKTIIVILIIKKUJA

Elokunnon Aktiiviliikkuja-palvelu on senioreille suunniteltu harjoitusohjelma, jonka avulla pääset kehittämään kuntoasi ja toimintakykyäsi. Ohjelma pitää sisällään useita liikevaihtoehtoja, jotta voit valita itsellesi sopivat liikkeet niiden joukosta. Ohjelma aloitetaan toteuttamalla esitietokysely ohjeiden mukaan.

Harjoitusohjelma on ikääntyvän kehon tarpeet huomioiva. Se sisältää voima-, tasapaino-, liiketaito- ja kestävyysharjoitteluun kuuluvia monipuolisia liikkeitä. Aktiiviliikkujan harjoitukset löytyvät kätevästi Elokunto-sovelluksestasi, jonne voit tehdä muistiinpanoja harjoituksistasi sekä omasta kehityksestäsi. Sovelluksessa on harjoituskalenteri, josta näet helposti harjoituksesi.

Aktiiviliikkuja palveluun sisältyy

 • Ikääntyvän kehon tarpeet huomioiva ja ammattilaisten suunnittelema harjoitusohjelma
 • Jokaisesta liikkeestä useita eri vaihtoehtoja, josta voit valita itsellesi sopivimman.
 • Emme jätä sinua yksin. Saat meiltä myös harjoittelusi onnistumista tukevaa viestintää niin tsemppiterveisinä sähköpostiin kuin viikoittain aamunavauksina Elokunto-sovellukseesi.

IKILIIKKUJA

Elokunnon Ikiliikkuja-palvelu on yksilöllisesti räätälöitävä ja senioreille suunniteltu harjoitusohjelma, jonka avulla pääset kehittämään toimintakykyäsi omalle kuntotasollesi sopivalla tavalla. Ohjelma aloitetaan vastaamalla kuntoosi ja liikuntatottumuksiisi liittyvään kyselyyn sekä tekemällä kuntotasotestin ohjeiden mukaan. Näiden esitietojen perusteella Elokunto räätälöi juuri sinulle sopivan ohjelman.

Harjoitusohjelma on ikääntyvän kehon tarpeet huomioiva, sisältäen voima-, tasapaino-, liiketaito- ja kestävyysharjoittelun. Ohjelmasi löytyy kätevästi Elokunto-sovelluksestasi, jonne voit tehdä muistiinpanoja harjoituksistasi sekä omasta kehityksestäsi.

Ikiliikkuja palveluun sisältyy 

 • Sinulle yksilöllisesti räätälöity harjoitusohjelma, joka huomioi kuntotasosi ja mahdolliset rajoitteet.
 • Viikoittaiset etänä pidetyt ja suomeksi ohjatut live-treenit sekä tallenteen, jonka mukaan voit jumpata harjoituksen läpi itsellesi sopivana ajankohtana.
 • Saat suoran yhteyden valmentajiimme Elokunto-sovelluksen chat-toiminnon kautta.
 • Emme jätä sinua yksin. Saat meiltä myös harjoittelusi onnistumista tukevaa viestintää niin tsemppiterveisinä sähköpostiin kuin viikoittain aamunavauksina Elokunto-sovellukseesi.

Palvelupaketit

Kumpaankin palvelutasoon on mahdollista valita joko määräaikainen sopimus tai jatkuva liikuntasopimus sen mukaan, mikä palvelee sinun liikkumistasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Molemmissa palvelutasoissa harjoitusjaksot vaihtuvat kahden kuukauden välein, mutta kunto-ohjelmissa on pieniä vaihteluita viikoittain, jotta harjoittelu pysyy monipuolisena ja mielekkäänä pitkään!

Ikiliikkuja-palvelun jatkuva versio on monipuolisin pakettimme joka pitää Elokuntomatkasi automaattisesti käynnissä ja antaa laajimmat työkalut kunnostasi huolehtimiseen. Tämän takia se on nostettu esiin alla olevassa palvelupakettien esittelyssä.

Aktiiviliikkuja (jatkuva)
14,90 €/ kuukausi
 • Ammattilaisten suunnittelema harjoitusohjelma
 • Viikottaiset Eloherättely-aamunavaukset
 • Elokunnon oma sovellus (iOS ja Android)
 • Tsemppariviestintä
Aktiiviliikkuja (kiinteä)
27,50 €2 kk paketti
 • Ammattilaisten suunnittelema harjoitusohjelma
 • Viikottaiset Eloherättely-aamunavaukset
 • Elokunnon oma sovellus (iOS ja Android)
 • Tsemppariviestintä
 • Myös 6 kk paketti verkkokaupassa!
Ikiliikkuja (kiinteä)
64,90 €2 kk paketti
 • Ammattilaisten laatima räätälöity harjoitusohjelma
 • Viikottaiset Eloherättely-aamunavaukset
 • Viikkottaiset live-treenit sekä tallenne
 • Elokunnon oma sovellus (iOS ja Android)
 • Suora yhteys valmentajiimme sovelluksen kautta
 • Tsemppariviestintä
 • Myös 6 kk paketti verkkokaupassa!

Riskitöntä kokeilua – tarjoamme kaikkiin palveluihimme täyden 14 vuorokauden rahat takaisin tyytyväisyystakuun.

Haluatko ilahduttaa jotakuta toista Elokunto-palvelulla?

Voit ostaa lahjakortin ja ilahduttaa tärkeää henkilöäsi liikunnan lahjalla. Verkkokaupassamme on myynnissä lahjakortit molempien palvelujen määräaikaisiin paketteihin (2 kk ja 6 kk).

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on keskeisin ero Aktiiviliikkuja ja Ikiliikkuja-palvelujen välillä? Aktiiviliikkuja on ikääntyvän kehon tarpeet huomioiden rakennettu harjoitusohjelma, jota asiakas toteuttaa itsenäisesti. Ikiliikkuja on myös ikääntyvän kehon tarpeiden pohjalta rakennettu ohjelma, joka lisäksi räätälöidään yksilöllisesti käyttäjälleen. Ikilikkujassa asiakkaalla on yhteys valmentajaan ja hän voi osallistua viikottaisiin live-harjoituksiin.

Paljonko harjoitusohjelmassa on harjoituksia? Palveluissa on viikkotasolla 2-3 voimaharjoitusta (sis. voima-, tasapaino- ja liiketaitoharjoitteet), 1 kehonhuoltoharjoitus sekä 1-2 peruskestävyysharjoitusta.

Onko minulla eri ohjelma joka kuukausi? Elokunnon harjoitusohjelmoinnin pohjana on vuosisuunnitelma, joka koostuu kuudesta 2 kk jaksosta. Yhden harjoitusohjelman pituus on 2 kk.  Uusi ohjelma esitellään aina hieman ennen edellisen loppumista. Jaksojen sisältöteemat vaihtelevat vuoden mittaan.

Minulla on pitkä tauko liikunnasta, voinko aloittaa hyvin varovasti? Kyllä voit! Harjoitusohjelmat on rakennettu nousujohteisesti, eli aloitus kevyemmin ja siitä pikkuhiljaa määriä lisäten. Molemmissa palveluissa on myöskin saatavana ns. kevyt-versio ohjelmasta, jossa viikottainen harjoitusmäärä on pienempi.

Onko Elokunto-sovellus vaikea käyttää? Olemme pyrkineet tekemään sovelluksesta mahdollisimman selkeän käyttää sekä laatineet erillisen ohjevideon sovelluksen käytöstä. Jokainen harjoitus löytyy sovelluksen kalenterista ja harjoituksissa tehtävistä liikkeistä löytyy ohjeet ja toistomäärät sekä selkeät ohjevideot. Mikäli älypuhelin ei ole käytössä, voi palvelua käyttää myös tietokoneen selaimella.

Mitä maksutapoja Elokunnolla on käytössä? Elokunto käyttää maksukumppanin Paytrailia, joten käytössä ovat kaikki keskeiset turvallisen sähköisen maksamisen menetelmät (esim. verkkopankki, kortti, mobilepay jne.).

Voiko palvelun ostaa liikuntaseteleillä? Tämä maksutapa ei ole meillä toistaiseksi käytössä. Selvitämme sen lisäämistä maksuvalikoimaan.

Miten jatkuvan palvelusopimuksen veloitus toimii? Ensimmäisen oston yhteydessä luodaan asiakastili Elokunnon verkkokauppaan ja kortti rekisteröidään sitä kautta maksukumppanimme Paytrailin järjestelmään. Korttia veloitetaan tämän jälkeen automaattisesti kuukausittain palvelun jatkumisen yhteysessä. Kortin tarkat tiedot säilytetään Paytrailin päässä.

Haluan vaihtaa palvelutasoani kesken kauden, onko se mahdollista? Kyllä on, olet vain yhteydessä asiakaspalveluumme ([email protected]), niin autamme siitä eteenpäin.

Jos en ole tyytyväinen palveluun ensimmäisen 14 vuorokauden aikana, kuinka saan rahani takaisin? Mikäli jostain syystä et olisi tyytyväinen ostamaasi palveluun ensimmäisen 14 vuorokauden aikana, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun ([email protected]), niin palautamme rahasi maksutapasi mukaisesti ilman turhia kysymyksiä.

Valikko