1. Kauppa
  2. /
  3. Palvelut
  4. /
  5. Määraäaikaistilaus: Ikiliikkuja

Määraäaikaistilaus: Ikiliikkuja

64,90 174,50 

Senioreille suunniteltu ja sinulle räätälöity harjoitusohjelma.

Poista

Elokunnon Ikiliikkuja-palvelu on yksilöllisesti räätälöitävä ja senioreille suunniteltu harjoitusohjelma, jonka avulla pääset kehittämään toimintakykyäsi omalle kuntotasollesi sopivalla tavalla. Ohjelma aloitetaan toteuttamalla kysely sekä kuntotasotesti ohjeiden mukaan. Näiden tietojen perusteella Elokunto räätälöi sinulle sopivan ohjelman. Harjoitusohjelma on ikääntyvän kehon tarpeet huomioiva, sisältäen voima-, tasapaino-, liiketaito- ja kestävyysharjoittelun.

Mitä saat?

  • Ikääntyvän kehon tarpeet huomioiva ja ammattilaisten suunnittelema harjoitusohjelma, joka on räätälöity sinun kuntotasosi ja rajoitteita huomioiden
  • Elokunnon oma sovellus (iOS ja Android), jossa harjoitusohjelmasi kulkee kätevästi mukana
  • Viikkottaiset etänä pidetyt ja suomeksi ohjatut live-treenit sekä tallenteen, jonka avulla voit tehdä harjoituksen itsellesi sopivana ajankohtana
  • Suora yhteys valmentajiimme sovelluksen kautta
  • Harjoittelun onnistumista tukeva viestintä
  • Viikottaiset aamunavaukset, jolla saat kehosi heräteltyä uuteen päivään

Kenelle ja miksi?

Tämä palvelu on suunniteltu seniorille, joka haluaa pitää huolta kunnostaan ja toimintakyvystään, ja sitä kautta poistaa turhat rajoitteet elämästään. Ikiliikkuja-palvelu on erityisesti sinulle, joka haluat kuntotasosi ja rajoitteesi huomioivan ammattilaisten räätälöimän harjoitusohjelman, tai haluat päästä osallistumaan valmentajiemme vetämiin live-treeneihin.

Tilausmuoto

Tämä palveluversio sisältää 2 tai 6 kk pitkän määräaikaisen tilauksen Ikiliikkuja-palvelusta.

Riskitön kokeilu

Kaikki Elokunnon palvelut on toteutettu ammattilaisten kanssa laadusta tinkimättä ja ne ovat testattu toimiviksi. Luotamme niihin niin paljon että tarjoamme kaikkiin Elokunnon palveluihin täyden 14 vuorokauden rahat takaisin tyytyväisyys takuun.

Samankaltaiset tuotteet ja palvelut

Valikko